Az amator.ErotikPláza.hu oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, kérlek hagyd el az oldalt!

Az oldalra történő belépéssel elfogadod az alábbiakat:

 1. Elmúltál 18 éves.
 2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
 3. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.
 4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit

Belépés a SzexShop-ba

Magyar amatõrök fotói
Toplista
Erotikus játékokhoz

Felhasználási feltételek

Jelen Felhasználási Feltételek határozza meg az ErotikPláza.hu (a továbbiakban a Szolgáltató) által a természetes személy felhasználók (a továbbiakban a Felhasználó) részére az amator.ErotikPláza.hu honlapon (a továbbiakban az Oldal) nyújtott szolgáltatások (a továbbiakban a Szolgáltatások) igénybevételének feltételeit, valamint a Szolgáltató és a Felhasználó (a továbbiakban együtt a Szerzõdõ Felek) között keletkezõ jogokat és kötelezettségeket.

Jelen Felhasználási Feltételek rendelkezései minden esetben irányadók a Szolgáltatás igénybevételére, a Szolgáltató és a Felhasználó közötti jogviszonyra.

Szolgáltató tájékoztatja Felhasználót, és Felhasználó tudomásul veszi, hogy Szolgáltató a jelen Felhasználási Feltételeket jogosult egyoldalúan módosítani. Az Felhasználási Feltételek módosítása esetén a Szolgáltató a Felhasználót a változások Oldalon történõ közzététele útján értesíti, a módosítás hatálybalépését megelõzõen.

I. A SZOLGÁLTATÓ ADATAI

II. FOGALOMMEGHATÁROZÁSOK

III. BEJELENTKEZÉS ÉS REGISZTRÁCIÓ

 • A Nyitó Oldalon történõ bejelentkezéssel az itt írt feltételeket a Felhasználó magára nézve kötelezõnek fogadja el. A bejelentkezéssel a Felhasználó kijelenti, hogy a jelen Felhasználási Feltételek-t megismerte és magára nézve kötelezõnek elfogadja, továbbá a Szolgáltatás igénybevételéhez szükséges adatkezeléshez a jelen Felhasználási Feltételek-ben meghatározottak szerint hozzájárul.
 • Felhasználó a bejelentkezéssel tudomásul veszi, hogy semmilyen formában nem teheti lehetõvé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést az Oldal tartalmához, nem tekintheti meg vagy használhatja az Oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, elõírást, vagy helyi normát szeg meg.
 • Felhasználó számos szolgáltatást regisztráció nélkül, a bejelentkezést követõen igénybe vehet.
 • A Felhasználó a Regisztrált Szolgáltatásokat önkéntes regisztrációjával veheti igénybe. A regisztrált Felhasználó az Oldalon meghatározott feltételek szerint.
 • A Szolgáltató a Felhasználóhoz elektronikus úton továbbít visszaigazolását arról, hogy a regisztrációja sikeres volt. A regisztrációról szóló visszaigazolás tartalmazza a Felhasználó elfogadott felhasználói nevét és jelszavát.
 • A Szolgáltató fenntartja magának a jogot, hogy a regisztrációt indoklási kötelezettség nélkül visszautasítsa, vagy bármikor, átmenetileg vagy véglegesen visszavonja, azaz törölje, így különösen
  • valótlan vagy hiányos adatok megadása;
  • Szolgáltató érdekei alapján saját hatáskörében meghozott döntése alapján;
  • a Szolgáltató, a Jogtulajdonosok és/vagy más felhasználók személyes adataival, az Oldallal, a Szolgáltatás rendszerével, vagy a Termékekkel történõ bármilyen visszaélés esetén.
 • A regisztráció és adatmódosítás során kötelezõ és nem kötelezõ adatok bevitelére van lehetõség. A Szolgáltató a Felhasználó regisztrációját és az adatmódosítást csak akkor fogadja el, ha a Felhasználó valamennyi, kötelezõen kitöltendõ adatot rögzítette.

IV. A SZOLGÁLTATÁSOK NYÚJTÁSA ÉS FELHASZNÁLÁSA

V. AZ FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK HATÁLYA

VI. A JOGVISZONY MEGSZÛNÉSE

VII. A SZOLGÁLTATÁS DÍJA

VIII. SZAVATOSSÁG, FELELÕSSÉG, KORLÁTOZÁS

IX. ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT (SZEMÉLYES ADATOK KEZELÉSE)

X. AUDIOVIZUÁLIS TARTALMAK FELTÖLTÉSE A FELHASZNÁLÓ ÁLTAL

XI. VIS MAIOR

Amennyiben háború, lázadás, terrorcselekmény, sztrájk vagy sztrájknak nem minõsülõ megmozdulás, behozatali vagy kiviteli embargó, baleset, tûz, blokád, árvíz, természeti katasztrófa, súlyos energiaellátási zavar vagy más olyan elõre nem látható és elháríthatatlan akadály következményeképpen, amely a Felhasználó, illetõleg a Szolgáltató hatókörén kívül esik, valamelyikük nem képes valamilyen szerzõdéses kötelezettségének eleget tenni, úgy ezen személy nem tartozik felelõsséggel semmilyen veszteségért vagy kárért, amely ezen események következtében elõállt.

Véletlen ajánló

Magyar lányok a Chaten

loading...

Igazi Magyar Amatőrök
e-mail: amator.erotikplaza.hu